Förhandstitt på vårt släktarkiv

Släktmötet i Göteborg blev lyckat med ett femtiotal deltagare. I kommande nummer av Hjelmaren, kommer en utförlig redovisning av mötet. I samband med mötet visade jag att vi påbörjat ett arbete med att lägga bilder från vårt släktarkiv tillgängliga på internet.

I släktarkivet finns ett dussin pärmar med bilder som Pehr-Henrik Törngren samlat in. De kommer från alla släktgrenar och tyngdpunkten ligger på bilder från mitten på 1800-talet till mitten på 1900-talet. Det står beskrivet på alla bilder vilka de föreställer, men det är ännu inte digitalt inskrivet, så det är inte sökbart, utan man får bläddra mellan sidorna.

Om någon är intresserad av att hjälpa till med att skriva in namnen på bilderna, så kan du höra av dig till mig.

Klicka här för att få en förhandstitt på släktarkivet.

Olof Cronberg

olof.cronberg@abc.se

Det här inlägget postades i Aktuellt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *