Regionalt släktmöte i Göteborg, lördagen den 9/9 2017

Fel i mailutskick, skall vara lördag (och inte söndag) den 9/9.

Höstens regionala möte blir en uppföljning av Anna Cederberg Gerdrups föreläsning på släktmötet, där hon berättade om sin bok ”Från Donsökaka till Maklobe i Bergsjön”.

Vi får följa med på en matkul-tur med start från Moussas Orientlivs med produkter och smaker från nästan hela världen till lunch på Casa degli Italiani – en av Göteborgs första kulturföreningar.

Kl. 12.00 Vi träffas utanför Moussas Orientlivs, Korpralsgatan 3.

Parkering kan ske på SKF parkering eller gatorna kring SKF. Spårvagnshållplats för Moussas Orientlivs är Bellevue om ni kommer från stan. Spårvagn 6, 7 och 11.

Vi spenderar drygt en timme inne på Moussas Orientlivs där vi även får lite smakprover. Därefter promenerar vi mot SKF och passerar genom Gamlestan och styr kosan mot Casa degli Italiani, svensk-italienska föreningen med rötter från 1940-talet. Där får vi en rundvandring i lokalen samt historien bakom föreningen. Här bjuds vi sedan på typisk italiensk mat. Vi beräknar vara färdiga vid 15-tiden.

Kostnad för hela dagen är 350 kr och då ingår maten på Casa degli Italiani samt ett exemplar av Annas bok. Max antal deltagare är 25 personer och det är först till kvarn som gäller.

Anmälan till Ulrika Cederberg på mail: ulrikacederberg@hotmail.com eller
mobil: 0736–254618 samt genom inbetalning via Swish till 123 394 26 04 eller till bankgiro: 572–5270 (Anna Cederberg Gerdrup).
Anmälan är bindande och gäller när man har betalat.

Välkommen önskar Ulrika Cederberg och Anna Cederberg Gerdrup